mijn spaghettisaus is iets te zout, wat kan ik toevoegen zodat het minder zoutig proeft?

de vraag zegt het al zelf, wat kan ik toevoegen zodat het minder zoutig proeft?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Leg er een [of twee] geschilde aardappelen in en laat het een uurtje op laag vuur op een plaatje staan. Het teveel aan zout trekt in de aardappel en probleem opgelost!

Een portie saus extra koken zonder zout. Met een extra blikje tomatenpuree, tomatenblokjes of iets dergelijks, wat extra water en eventueel wat Italiaanse keukenkruiden kom je al een aardig eind naar tweemaal het volume van je saus, die daardoor navenant minder zout zal smaken. Heb je niets van dat alles in huis dan bewaar je de saus om dat de volgende dag te doen en eet je vandaag iets anders

Wat suiker erbij kan wonderen doen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100