Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Bij een elektrische eierkoker moet bij meer eieren minder water voor dezelfde hardheid. Hoe meer water hoe zachter de eieren. Hoe werkt dat?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (1)

Bij meer eieren en dezelfde hoeveelheid water, wordt het totale volume meer en zal dus later gaan kokend. Hierdoor zullen na de ingestelde tijd de eieren minder lang gekookt hebben en dus zachter zijn.
(Lees meer...)
11 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Simpel, toch? plus
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing