Hoe bewaar ik een rettich het best zonder dat deze "slap" wordt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

een vochtige theedoek er omheendraaien, en dan de koelkast in.

Rettich Deze groente is nauw verwant aan radijs. De smaak is echter scherper. De groente komt uit eigen land, maar ook uit onder meer Frankrijk, Spanje en Duitsland. Bewaartijd koele plaats (12-14 °C): in de koelkast bewaren Bewaartijd koelkast (4-7 °C): 7 dagen zonder blad

Bronnen:
http://www.voedingscentrum.nl/nl/eten-herk...

Leg de rettich, daar waar de bladeren zaten in het water in de koelkast... Dan blijven de rettichcellen het langst op spanning...

in een vochtige krant in de koelkast, in de groentelade, ik doe dat zo al jaren een oud trucje van mijn schoonmoeder......en tot nu toe wekt het perfect Toegevoegd na 2 minuten: WERKT, wekken is weer een ander iets

Rettich is in de groentenla van de koelkast enkele dagen tot een week houdbaar.

in de grond een pot met vochtige grond de rettich daar in planten en je kunt hem weken bewaren,het id de wortel; van de plant die je gebruikt de grond is zijn natuurlijke omgeving daar bewaar je hem het best als hij niet beschadigt is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100