hoe kan ik gehaktbrood het beste opwarmen in de oven?

vanavond kerstdiner. Ik wil gehaktbrood maken maar kom er zojuist achter dan ik het vlees daar niet warm kan houden omdat de oven in gebruik is.
Ik moet dit dus opnieuw opwarmen. Maar wat is de beste manier zodat het niet droog of gummie wordt? welke temp en hoe lang ongeveer, of toch in de magnetron? En wat hoeveel watt en hoe lang doe je het dan?

Weet jij het antwoord?

/2500

ik zou het kort opwarmen in de magnetron zo'n 5min op hoog wattage vb 750à 900Watt.Dan is de kans op uitdrogen nog gering.

Niet in magnetron!!! Dan wordt gehakt zo taai als wat! Direct na bereiden in alufolie wikkelen, evt braadvet bewaren en dan even 10 minuten op 180 graden opwarmen. Met folie er los overheen voor extra sappigheid.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100