Hoe lang moet ik 900 gram beenham in de stoomoven doen?

Ik heb een AEG sttomoven en kan nergens vinden hoe lang en bij welke temperatuur ik deze beenham in de stoomoven kan doen nadat ik hem wat aangebraden heb.

Weet jij het antwoord?

/2500

In de bron vind je een link naar een handleiding van een AEG stoomoven. Op bladzijde 7 staat in de tabel aangegeven dat voor een fricandeau de temperatuur op 96 graden moet worden ingesteld en dat hij op plaathoogte 2 ca. 55-65 minuten zou moeten bakken. Toegevoegd na 24 seconden: Je moet de handleiding nog wel even downloaden. Toegevoegd na 6 minuten: Het gaat hier om een fricandeau van 1 kg. Dit vlees is qua bereiding gelijkwaardig aan beenham.

Bronnen:
http://www.gebruikershandleiding.com/AEG-E...

Plaats in een op 220° voorverwarmde oven gedurende 20 min – functie ‘warmelucht vochtig’. Verminder na 30min. de temperatuur tot 160° en braad nog ongeveer 30min. Beschikt je combi over een temperatuursonde dan steekt je die mooi horizontaal en in het midden van het vlees, - stel een kerntemperatuur in van 80°. Als die bereikt is is het vlees goed. Deze ongeveer tijden zijn voor een rauwe beenham

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100