Wat is een volwaardige draagbare oven?

Ik ga verhuizen naar een huis waar absoluut geen ruimte is voor een oven in de keuken. Maar aangezien ik vaak bak (meerdere keren per week), heb ik wel een oven nodig.
De oplossing is denk ik een draagbare oven, maar dan wil ik zeker weten dat ik er echt een cake of appeltaart in kan bakken en er niet alleen afbakbroodjes in kan opwarmen. Heeft iemand tips over types en merken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

http://www.shopwiki.nl/l/Grill/bakoven Kijk hier eens voor diverse modellen. Het is van belang dat hij een hetelucht functie heeft. Sommige combi's hebben wel een ovenfunctie maar het gerecht wordt dan relatief snel donker aan de bovenkant in zo'n kleine ruimte. Hete lucht is wat dat betreft veel beter. Ook is de binnenmaat belangrijk als je grotere bakvormen hebt of een royale ovenschaal kwijt wilt hierin. http://www.kijkshop.nl/product/129848/tefal-grill-bakoven-of2658/? Dit lijkt mij een goede met relatief grote maten binnenin. TRANSID=924675675&m4n_aid=12953&4dsid=1&4dkn=1354037965z0aoj2nwi0lmkuca2rrdss&s2m_type=3&s2m_channel=6 Toegevoegd na 2 minuten: Zie dat de onderste link niet werkt. Dit is de combi van Tefal; de Grill/bakoven OF2658

Wij hebben de Moulinex compact chef staan, deze is even groot als een magnetron, er passen bakvormen, ovenschalen en pizza's moeiteloos in, alleen deze staat er al een jaar of 8 en ik weet dus niet of ze nog geproduceerd worden.

In een combi magnetron bak ik mijn cake-jes en taarten. Gaat prima!

hier staan er ook nog enkele die misschien aan je wensen voldoen

Bronnen:
http://www.kieskeurig.nl./zoeken/index.htm...

hete lucht oven is een oplossing. op kieskeurig vind je/en vergelijk je alle merken en prijzen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100