Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kun je zelf gemaakte citroentaart invriezen? En smaakt het nog goed na ontdooien?

Citroentaart gemaakt a la jeroen meus,recept dagelijkse kost.

11 jaar geleden
in: Koken
5.1K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Als je een schuimtaart bedoeld zou ik hem niet invriezen met schuim, dat wordt prut na het ontdooien. Misschien kun je de taart kleiner maken zodat hij in één keer gegeten kan worden.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Het kan wel maar je kunt hem dan beter eten als ijstaart.
Je hebt dan een soort 'Baked Alaska' een ijstaart met koek in gebakken eiwitschuim, een heel bekend recept.

Ik zou hem niet helemaal laten ontdooien want dan wordt de eiwitschuimlaag nat en zacht. Een beetje op temperatuur laten komen en dan als ijstaartpunt als dessert, zo zou ik het doen.
(Lees meer...)
amc
11 jaar geleden
nee niet doen zou zonde van je werk zijn je gebruikt ook gelatine en dat kan je niet invriezen je kan het wel een dag op voorhand maken en in de koelkast zetten en dan blijft hij goed en lekker
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding