Kun je zelf gemaakte citroentaart invriezen? En smaakt het nog goed na ontdooien?

Citroentaart gemaakt a la jeroen meus,recept dagelijkse kost.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je een schuimtaart bedoeld zou ik hem niet invriezen met schuim, dat wordt prut na het ontdooien. Misschien kun je de taart kleiner maken zodat hij in één keer gegeten kan worden.

Het kan wel maar je kunt hem dan beter eten als ijstaart. Je hebt dan een soort 'Baked Alaska' een ijstaart met koek in gebakken eiwitschuim, een heel bekend recept. Ik zou hem niet helemaal laten ontdooien want dan wordt de eiwitschuimlaag nat en zacht. Een beetje op temperatuur laten komen en dan als ijstaartpunt als dessert, zo zou ik het doen.

nee niet doen zou zonde van je werk zijn je gebruikt ook gelatine en dat kan je niet invriezen je kan het wel een dag op voorhand maken en in de koelkast zetten en dan blijft hij goed en lekker

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100