Wat voor witte chocolade crème is stevig genoeg om later met een spuitzak in de cupjes toe te voegen? Zodat de cupjes gewoon overladen vol kunnen zijn

Ik ga straks kleine cupjes maken om verschillende vullingen in te doen. Ik wil graag 1 vullen met witte chocolade. Omdat het veel deeg is wil ik een vulling die ik er later in kan doen zonder eerst in de oven te doen, want als het nog vloeibaar is kan het maar net tot aan de rand gevuld worden, met iets stevigers kan het gewoon iets voller. Heeft iemand een geschikt recept voor zo'n witte chocolade crème die ik later met een spuitzak erin kan doen? Het is trouwens zandtaart deeg

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik ga er ook van uit dat je boter creme gebruikt misschien heb je hier iets aan 300 gram gehakte witte of pure chocolade 2 eetlepels slagroom 115 gram zachte boter 300 gram poedersuiker, gezeefd Doe voor het glazuur de chocolade met boter in een pan en zet op laag vuur. Roer tot alles is vermengd. Neem de pan van het vuur en klop de poedersuiker door de chocolade tot het een glad mengsel is. Zet een toef met spuitzak op de cakejes.

Wat jij bedoelt is botercreme/chocolade, dus spuitbaar, niet het toetje. Hier is een recept, de bruine chocolade vervangen door witte chocolade: http://www.cupcakerecepten.nl/2011/12/boter-creme-chocolade

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100