Watvoor "cream cheese" gaat er in cinnamon rolls?

In het recept staat dat er "1/4e cup cream cheese" in moet. Wat moet er in? Mascarpone? Of gewoon roomkaas? Of is dat hetzelfde..

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is idd mascarpone

Volgens het recept van Nathalie's Foodblog gaat er roomkaas in. Het verschil tussen de meeste verse roomkazen en mascarpone is dat, hoewel beide soorten veel vet bevatten, er op een verschillende manier de wei van de wrongel gescheiden is. Mascarpone schift op hoge temperatuur door er zuur aan toe te voegen. De meeste andere verse roomkazen schiften op lage temperatuur door voornamelijk de inwerking van toegevoegde stremsel enzymen. Mascarpone heeft daardoor een aparte smaak. Die past vooral bij tiramisu, waar deze kaassoort hoofdzakelijk voor gebruikt wordt.

Bronnen:
http://foodblogvannathalie.blogspot.nl/200...
http://www.monchoutaart.com/p/wat-is-kwark...

als je cream chees wil gebruiken wil is dat gewoon roomkaas (philidelphia),wordt ook veel gebruikt in chees cake Toegevoegd na 1 uur: Cinnamon-rolls is oorspronkelijk Amerikaanse appeltaart met pecannoten en daar gaat geen creame cheese in of op

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100