Moeten witte asperges in pot nog worden gekookt?

Ik heb er 1 uit pot geproefd (ongekookt) en ik vond het wat draderig en helemaal niet zacht.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

nee hoor, witte asperges in de pot zijn klaar voor gebruik. veel mensen rollen zo'n asperge in een plakje ham en dan is 't klaar. je kunt het ook 's avonds eten als je trekt hebt in iets en je weet dat je eigenlijk beter niets kunt eten, het is een groente en dat kan wel als extra. er zijn meerdere winkels lidl/aldi die deze potjes verkopen, mijn ervaring is dat je even moet uit proberen welke naar jouw smaak de beste is.

Nee die hoeven niet meer gekookt te worden. Waarschijnlijk heb je een slechte getroffen.

nee dat is niet nodig.zo opeten kan gerust

Asperges in een bokaal zijn meestal tot altijd voorgekookt. Dat de asperges draderig zijn komt omdat ze niet goed geschild zijn. Ongeschilde asperges zijn niet te eten! Altijd buitenste laag eerst goed eraf schillen met dunschiller. Daarna gewoon stomen of koken. En dan zouden ze wel overheerlijk moeten zijn/smaken!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100