waarom krijg ik een ijzer smaak waneer ik kip en komkommer meng?

mijn vriend vind mijn zelfgemaakte gegrilde kip salade zo lekker met komkommer erbij...maar dan krijg ik altijd zo;n rare ijzer smaak aan mn eten..hoe komt dat? misschien door de combinatie van de 2?

Toegevoegd na 1 uur:
ij mijn salade zit yoghurt dressing

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mijn vermoeden is dat het komt door de pitjes van de komkommer. Dat die door de combinatie met de yoghurt- dressing bij jou een metaalsmaak veroorzaken. Om daarover zekerheid te hebben zou je een keer de komkommer als volgt moeten bereiden: snij 'm in de lengte doormidden; kras met een vork aan beide zijden de kern met de pitjes eruit; goed laten uitlekken en dan zoals je gewend bent verwerken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100