hoe krijg ik karbonades die door bakken taai zijn geworden weer mals?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Paar uur in tamarinde-marinade leggen. De zuren in een marinade breken proteïnen in vlees af waardoor het vlees malser wordt. Let wel op dat het vlees niet te lang in een zure marinade blijft. Toegevoegd na 19 uur: De pasta die ik bedoel heet asem.

de karbonades in kleine stukjes snijden en met margarine op een klein pitje op een plaatje met een beetje kokend water erbij met deksel op de pan een half uurtje laten stoven. Toegevoegd na 1 minuut: met als smaakje ketjap is een reuze idee ! doe ik trouwens regelmatig ook zonder nasi.

In de magnetron. Doe onder een bakje water en daarboven de schaal met je taaie karbonades. Zet hem op halve kracht en na 7 minuten zijn ze weer mals.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100