Waarom bestaat er niet zoiets als tomatenpoeder voor in de keuken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het laat zich niet poederen, anders was het er wel... Paprika dan weer wel, want dat is er wel... Anders staat jou een geweldige uitvinding te wachten... Tomatenpoeder...

Het is er wel maar zit meestal verwerkt in die spaghetti en macaroni mixen. of je het ook los kan krijgen weet ik niet

Dit bestaat wel, bekijk toegevoegde site maar eens. http://www.verstegen.nl/nl/industrie/assortiment_industrie/toepassing/vis/tomatenpoeder

Het bestaat zeker wel, ik weet niet of een kilo teveel voor je is maar deze staat op marktplaats voor 10 euro. Ik wil er dus mee aanduiden dat het echt wel te koop is.

Bronnen:
http://www.marktplaats.nl/index.php?sref=h...

er bestaat wel degelijk tomatenpoeder. Zelf vind ik knorr tomatenbouillonpoeder erg prettig in gebruik. Dit kun je gebruiken ter vervanging van zout en tegelijkertijd een tomaten smaak aan je gerecht geven. Deze bouillonpoeder is oorspronkelijk bedoeld voor (vanzelfsprekend) het maken van bouillon, maar gaan voor legio andere gerechten gebruikt worden

Bestaat wel denk maar aan soepen. Is wel afhankelijk van houdbaarheid.!

Koop gewoon een paar pakjes cup-a-soup tomaten soep dat is "tomaten-poeder"

Het bestaat wel maar is vaak niet in reguliere winkels te koop. Ik heb het nog wel eens gehaald in een toko, daar heb je vaak ruimere keuze in kruiden en poeders. Meestal is het verwerkt in verschillende dingen en niet los te verkrijgen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100