Het nat van ingeblikte groenten,is dat nog bruikbaar?

Ik gooi het altijd weg als ik een enkele keer een blikje gebruik.

Toegevoegd na 4 dagen:
Bedankt voor alle antwoorden!

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt het gewoon opeten, het is niets meer dan groentennat met zout e.d. Zelf gooi ik het altijd weg, omdat ik niet van kletsnatte groenten houd. Maar het is dus wel bruikbaar.

Je kunt de groenten daarin langzaam laten warm worden

Kun je gewoon gebruiken, net zoals je water uit een pot kersen lekker kunt verdunnen met water en opdrinken. Niets mis mee :).

Houd er wel rekening mee dat er erg veel zout en/of suiker in zit. Het kan dus wel handig zijn als je een sausje wilt maken, of soep.

Als je er toevallig aardappelpuree bij maakt kunt je dat groentenat heel goed gebruiken om de puree wat te verdunnen, in plaats van dit met melk te doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100