Wat is de samenstelling van de kruidenmix van Vietnamese pasteitjes?

Onder het motto van Creatief Kokkerellen; Ik wil pasteitjes maken met een aantal ingredienten die ik nog in huis heb. Uiteraard bladerdeeg, geen gehakt maar wel verse worst waarvan ik de inhoud kan gebruiken, en dan nog wat fijngesnipperde ui en wat kruiden.

Maar nu wil ik dus graag de inhoud van die verse worst een smaakje geven als van Vietnamese Pasteitjes. Wat kan ik daar het beste voor gebruiken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik maak wel eens vietnamese gehaktballetjes. Je zou de vulling v.d. worstjes ook zo kunnen kruiden en steeds een balletje in bladerdeeg kunnen vouwen. Ik doe de balletjes aan sateprikkers en grill ze 5 min. aan elke kant. het is snel en erg lekker. Zo gaat het ; 400 gr. gehakt 200 gr. bacon, 2 chilipepers, 2 t.gehakte knoflook, 50 gr. gehakte pinda`s, 1 eetl bruine suiker, handje gesnipperde groene uistangen( zomerui,bosui) Bak de bacon knapperig en knip in stukjes. Doe alles bij elkaar en kneed dooreen. Vorm er dan balletjes van of bergjes die je op het bladerdeeg legt,vouw dubbel en knijp de randen goed dicht. Geklutst ei erover kwasten en in de oven goudbruin bakken.

Misschien heb je iets aan deze link: http://www.smulweb.nl/435122/koken/recept/Vietnamese-pasteitjes Succes met je creatief kokkerellen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100