Ik ga een popcorn machine kopen, maar kan nergens op internet vinden hoe ik de popcorn zoet of zout krijg, wie weet dit wel?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Popcorn maken en dan hete boter vermengen met suiker en dit er door heen mengen. Voor zoute popcorn precies hetzelfde maar dan zout erdoor. En voor gezonde popcorn warme appelstroop erdoor. Toegevoegd na 3 minuten: Vroeger zat er een extra bakje bij waar je tijdens het popcorn maken de boter in kon laten smelten. Ik weet niet of de nieuwe popcornmakers dit nog hebben. Indien niet dan een pannetje gebruiken. Boter hoeft ook niet bruin te zijn alleen heet. Toegevoegd na 4 minuten: Als ik goed kijk naar de afbeelding is zo`n bakje ook aanwezig bovenop.

Dat moet je zelf na afloop opdoen ... Als de popcorn klaar is

Bestrooien met heel fijn suiker of zout als de popcorn nog warm is. Zo. Blijft het er aan hangen en smelt het er als het ware zo om heen.

Als ik google vind ik naast hope je zoete of zoute popcorn maak ook nog andere leuke receptjes: http://www.smulweb.nl/recepten/&query=popcorn Maar hierbij de receptjes voor zoete of zoute popcorn. Zoete popcorn: Ingrediënten - Popcornmail - Boter - Poedersuiker - Olie Hulpmiddelen - Wok (of grote pan) Bereidingswijze http://www.smulweb.nl/recepten/1103204/Popcorn-zoals-in-de-bios Zoute popcorn: Ingrediënten voor 2 personen Popmais, olijfolie (ik gebruik extra vergine) en zout Hulpmiddelen - Popcornmachine of een pan met deksel , ovenwanten, grote schaal http://www.smulweb.nl/recepten/1392205/Popcorn

Bronnen:
http://www.smulweb.nl/recepten/&query=popcorn

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100