Hoe maak je zelf vloeibare kruidenbouillon???

Oké hier gaan we...

Ik wil graag een vloeibare kruidenbouillon samenstellen met de volgende kruiden en als vloeibaar middel wil ik een plantaardige olie gebruiken, zie hieronder welke kruiden ik wil mixen:

- gemberpoeder
- kruidnagelpoeder
- kurkuma (geelwortel)poeder
- rozemarijnpoeder
- kaneelpoeder
- korianderpoeder
- look/knoflookpoeder en uien (ajuin)poeder

Dit zijn voornamelijk de kruiden die ik wil samenstellen in mijn kruidenbouillon...

De vraag is:

ik zeg zo maar iets; stel als je 200gr kruidengebruikt wilt gebruiken, met hoeveel ml plantaardige olie zou ik deze dan het best mixen?

Alle tips en adviezen zijn welkom...

P.S.: hoe (koud of droog) en hoe lang kan ik dan zo'n kruidenbouillon bewaren?

Welgemeende groetjes

Toegevoegd na 2 minuten:
Ahhh ja, venkelpoeder ben ik ook vergeten erbij toe toe voegen...

Weet jij het antwoord?

/2500

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100