Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

dat mag ja,is zelfs handig als je er suiker in op lossen wilt.
zachtjes warmen en al roerende suiker toevoegen.lekker.
(Lees meer...)
12 jaar geleden

Andere antwoorden (3)

Als je er een sausje van maakt, wel. Maar warme slagroom kun je niet opkloppen.
(Lees meer...)
bamibal
12 jaar geleden
Slagroom "smelt" bij warmte. Lijkt mij dus niet heel handig.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
indien vloeibaar lijkt me dat geen probleem.
geklopt slagroom niet, dan kun je beter het dessert verwarmen en dan smelt de room vanzelf, is wel overheerlijk.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding