Dat kan heel goed.
Je moet het goed verpakken en de vriezer moet koud genoeg zijn.
Toen ik een volkstuin had heb ik vaak genoeg aardbeien ingevroren: Die waren ontdooid heerlijk bij een toetje, dus qua smaak gaat er niets verloren.
Maarrrrrrr: tiramisu met aardbeien is natuurlijk geen echte tiramisu.
Een goede , echte Tiramisu wordt gemaakt met savoiardi koekjes( genre Boudoirs) .......[of lange vingers]....die je even in sterke koffie drenkt , Mascarponemengsel met eigeel, geklopt eiwit, etc.
Als je DAT invriest krijg je 1 smerige brij, valt je geklopt eiwit ineen en kun je je Tiramisu met een rietje opzuigen.
Je laatste opmerking:
Nee, je wordt er niet ziek van.
Iets wat goed is ingevoren en goed is ontdooid (in de koelkast) kan niet bederven.
Het hangt dus van de samenstelling - recept - en de ingredienten af, of je je eigen tiramisu goed kan invriezen en dat het er - na het ontdooien - nog smakelijk uit ziet!