hoe kun je het beste een ei bakken dat het gele zacht is en het witte hard is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Door het vuur niet hoog in te stellen. Zodra het eiwit is gestolt heb jij een smeuig geel dooiertje....

Olie in de koekenpan, ei kapot tikken en er rustig indoen, als het wit begint te stollen koekenpan iets schuin op het vuur houden zodat de hete olie naar de kant loopt en met een lepel de hete olie over het wit heen gieten zodat het wit ook aan de bovenkant hard wordt. succes.

De eidooier en het witte van elkaar scheiden en het witte bakken en het gele na het bakken erop doen

Boter in de pan laten smelten, daarna een eitje open tikken. Na een minuut of 2 doe ik er een pannendeksel op en laat het zo doorbakken met als eindresultaat: eiwit is hard en de eidooier zacht.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100