Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Weet iemand waarom halvarine zo spettert als je er mee wilt bakken?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Koken
928

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Bevat water, dat verdampt terwijl het vet nog vloeibaar is.

Toegevoegd na 1 minuut:
VLoeibaar vet drijf op het water. Wanneer het water verdampt krijg je een gasbel onder het vet. Wanneer die bel door het vet is knalt het open. (Spetteren)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

halvarine is niet geschikt om in te braden het bevat te veel water en daardoor gaat t spetteren.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Omdat het zoveel water bevat. Het is daarom niet geschikt om in te bakken, alleen bedoeld als smeersel op brood, etc.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding