Ik wil graag iets lekkers koken op mijn verjaardag (zelf) , wat is makelijk klaar te maken voor een beginner?

Weet jij het antwoord?

/2500

pannenkoeken. of ga barbecuen . Toegevoegd na 2 uur: of je gaat met z'n alle de aardappeltjes snijden. het is een leuke bezigheid + het is veel lekkerder dan uit de de supermarkt!

Gehaktballetjes zie je bij ons vAak langskomen. En knakworstjes op warme voor de kinderen en eventueel volwassenen. Of n baconhapje. Kipfilet met bacon er omheen gerold

Wat jij natuurlijk lekker vindt. Een Hollandse stampot tot een heerlijke pasta. Koken is niet echt moeilijk en als het misgaat kun je altijd nog bestellen.

Je kan beginnen met een lekkere pan soep. Tomaten of groentesoep doet het altijd goed. Dan kan je een lekkere salade maken van ijsbergsla, augurkjes, olijfjes, komkommer, uitje of zilveruitjes, wat uitgebakken spekjes enz. Doe er een lekkere dressing bij of verschillende dressings zodat je gasten kunnen kiezen. Dan kun je een lekkere pasta maken: Snelle pepermacaroni met ham. Ingrediënten 300 g macaroni (zak 1 kg) 250 g hamblokjes 1 bol mozzarella, in blokjes 1 zak rucola (75 g) 1 tl versgemalen peper 100 g kaas extra belegen, geraspt Bereiden Kook de macaroni beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Schep de hamblokjes en de mozzarella door de hete macaroni. Scheur de rucola met de hand in grove stukken. Schep de rucola, de peper en de helft van de geraspte kaas door de warme macaroni. Verdeel de macaroni over 4 borden en strooi de rest van de geraspte kaas erover. Serveer direct. Lekker met gekookte broccoliroosjes. http://www.ah.nl/recepten/recept?id=451538&rq=snelle+pasta of doe gebakken aardappels uit de oven met rozemarijn met een lekker stukje vlees. Ingrediënten 1 kg aardappels vastkokend 1 bol knoflook 1/2 zakje verse rozemarijn (a 20 g) naaldjes afgerist 2 theelepels zeezout grof 2 eetlepels olijfolie Materialen bakpapier Bereiden Verwarm de oven voor op 200 ºC. Boen de aardappels schoon onder stromend water en snijd ze in partjes van 1 cm. Haal de tenen knoflook los; verwijder de losse schilletjes, maar pel de tenen niet! Verdeel de aardappelpartjes met de knoflook over een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi de aardappels met de rozemarijn en het zeezout en schep alles om met de olie. Rooster de aardappels en de knoflook in de voorverwarmde oven in 40-45 minuten goudbruin en gaar; schep halverwege een keer om. Schep de aardappels met de knoflook op een platte serveerschaal. Laat iedereen aan tafel zelf de zachte knoflook uit de schil knijpen (schillen niet opeten). Lekker met gegrild rood vlees. http://www.ah.nl/recepten/recept?id=444684&rq=geroosterde+aardappels

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100