Kun je chocolade pannekoeken het beste maken met chocolademelk in het beslag of door en gesmolten chocolade bij te voegen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Met Nutella!!!! Is ook nog lekker ook! Eigen recept van... Isabella Salvatore Zalige Nutella pannenkoeken Anders, Nagerecht, 4 personen, Italiaans Laatst aangepast: 14 okt. 2010, 17:09 | 0 keer bewaard Zet op Mijn lijst Voeg toe aan favoriete AH recepten Recept printen E-mail dit recept Ingrediënten zie onder Bereiden - 250 gram bloem - 500 ml melk - Snufje zout - 3 eieren - Zakje vanillesuiker - Nutella (ongeveer 1 eetlepel per pannenkoek) (meer mag natuurlijk altijd!) - poedersuiker Klop de drie eieren los in een schaal. Mix voor de pannenkoeken de bloem, vanillesuiker, melk en het snufje zout tot tot een beslag. Giet tijdens het mixen de losgeklopte eieren door het beslag. Laat een half uurtje rusten. Verwarm ondertussen de pot Nutella ¿au bain marie¿ zodat de chocoladepasta lekker smeuïg en goed smeerbaar wordt. Giet steeds wat beslag in de pan en bak de pannenkoeken ongeveer 1 minuut aan elke zijde. Besmeer de pannenkoeken met de chocopasta. Voor een ¿echte¿ Nutella crêpe vouw twee keer dubbel zodat zich een driehoek vormt. Strooi er wat poedersuiker over. Mmmhh! Buon apettito! Bronvermelding kookboek nutella

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100