Hoe warm je een pizza op?

Moet je hem eerst laten ontdooien of gelijk in de oven, en hoelang dan ongeveer?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zou de pizza niet laten ontdooien, want als een pizza is ontdooit wordt de pizza niet meer lekker knapperig. De bodem blijft vrij slap. Ook al staat op de verpakking dat je niet hoeft voor te verwarmen, ik doe dit altijd wel op 200 graden 10 min. heteluchtoven. Het voorverwarmen zorgt ervoor dat de bodem lekker krokant blijft. Daarna de folie van de pizza verwijderen en op een rooster leggen, en op 200 graden bakken 10 a 12 min, heteluchtoven totdat ze goudgeel gebakken zijn. De pizza is klaar ! Smakelijk eten!

Staat op de doos. In bevroren staat denk ik ongeveer 20 minuten op 200 graden. Ontdooit is 5 minuten korter. Je ziet het zelf wel: als de kaas lekker is gesmolten. In de magnetron ongeveer 10 minuten.

Kan beide, wel eens van verpakking lezen gehoord? :S

Oven voorverwarmen op zo een 200 graden celcius. Pizza kun je er bevroren in doen. Dan pizza bakken tot de kaas mooi goud/bruin is. Meestal is dit 12-15 minuten

De diepvriespizza's van AH moeten 12 minuten in de oven op 200 graden (dus gelijk uit de vriezer zo de oven in).

1: bevroren in de oven leggen 2: 220 graden zetten 3: tijd 18 min En je pizza is klaar, eten maar!

het lekkerst vind ik: in de oven, afhankelijk van de soort pizza, tussen de 15 en 20 minuten op ongeveer 180/200 graden. dit kan ook: in de koekepan. duurt wat korter en draai hem gerust om, gas niet te hoog. eet smakelijk!

op mijn combi oven zit een crisp stand, als ik hier een bevroren pizza leg en zet de oven zonder voor te verwarmen op 7 minuten komt hij er heerlijk krokant uit

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100