Is een engels ontbijt niet vreselijk ongezond?

Een ontbijt bestaande uit gewone worst, bloedworst en gebakken ham en nog een laag vette boter bij de witte toast, is dat niet vreselijk ongezond?

Weet jij het antwoord?

/2500

tuurlijk is dat ongezond. Als je tenminste er niets mee doet. Echter, als je in Engeland op het land werkt, heb je een groot deel van de tijd veel energie nodig. Bedenk: typisch engels ontbijt was typisch een aantal decennia geleden. Nu eten de meeste mensen andere dingen.

Dag, Dat is inderdaad vreselijk ongezond. Maar het heeft met cultuur te maken. Ons ontbijt is namelijk licht maar tevens zitten er ook ongezond dingen tussen bij ons. Denk maar aan boterkoek, gesuikerde cornflakes etc. Je mag ervan eten maar met mate. Tevens Britten staan er om bekend van stevig te eten. Het is ook allemaal heel erg vettig. Met vriendelijke groeten

Het is ongelooflijk ongezond, gewoon de hoeveelheid verzadigd vet. En amper vezels of vitamines. Aan de andere kant is het weer wel gezond om 's morgens een maaltijd te eten met meer "inhoud" dan we hier gewoon zijn. Aangezien je overdag de meeste energie verbruikt, moet je dan ook het meeste eten. 's Avonds een overdadige maaltijd is vrijwel nutteloos aangezien je meestal toch maar voor tv zit. En een lichaam 's nachts laten verteren is niet zo gezond.

Als je er niet in overdrijft lijkt het mijn niet ongezond. Moest je dat alle dagen eten, kan het ongezond worden ja. Maar vreselijk, is een vreselijk woord.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100