Brood op waterbasis,bevat dit werkelijk geen sporen van melk?

Op navolging van mijn vraag wat het verschil tussen kalkoen en kip is,deze vraag...

Brood op waterbasis (dus melkvrij!) is ook een onderdeel van het dieet van mijn hond.
Nu heb ik het brood dat in de supermarkt eens bekeken en op het etiket gekeken,maar daar kan ik niet veel wijs uit worden.
Op het etiket staat water,en kan verder niets vinden (althans ik kan niet wijs worden van alle benamingen op het etiket) dat op melk wijst.

In hoever kan ik van het etiket uit gaan dat het echt brood is op waterbasis?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mijn nichtje had hele zware koemelkallergie en reageerde al heel heftig op het aflikken van mijn koffie lepeltje (koffie met melk) Of als haar zusje yogi had gehad en haar een natte kus gaf was het ook al fout, dus heel gevoelig! Maar zij kreeg altijd WADDENBROOD en dat is altijd super goed gegaan, wadden brood bevat dus absoluut geen spoortje melk, maar wel zou ik het bij de bakker kopen, en ook altijd bij dezelfde en aangeven dat het om een allergie gaat en regelmatig vragen of de samenstelling nog steeds het zelfde is.

Er zullen altijd wel sporen van melk in zitten. Maar weet je zeker dat je hond allergisch is voor meld, en niet voor granen? Ik kan je wel advies geven over voeding van je hond, ik heb er heel veel over gelezen. Toegevoegd na 23 seconden: Waarom geef je je hond trouwens brood?

In brood zit nooit melk, tenzij het staat aangegeven op de verpakking.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100