Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kan ik vers gemaakte zigeunersaus invriezen?is het geschikt daarvoor?.

Heb zojuist een pan verse zigeunersaus gemaakt,is het geschikt om in te vriezen of liever niet?

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
in: Koken
3.8K
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Nee, eigenlijk niet..
Daarom kun je het beter bij mij brengen ;-))
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
of bij mij !
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Leuk ik kan hier wel om lachen,jammer dat ik jullie geen punten kan geven,dan was je met sprongen omhoog gegaan,
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Nee C4th..ik was eerst :)
Ik hoef geen punten hoor !!! Doe mij de saus maar :))
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
het recept is niet zo moeilijk.
smulweb.nl
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
hè, je had toch saus over ?? (mopper de mopper) :(
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Blech, zigeunersaus...

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Je kunt zigeunersaus prima invriezen. Voor het invriezen kun je heel goed diepvriesdozen gebruiken. Deze zijn ook weer praktisch bij het ontdooien en als je de saus daarna wilt opwarmen in de magnetron.
Op onderstaande linke vind je een aantal tips voor het op de juiste manier bewaren en invriezen van producten.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Sauzen kunnen ingevroren worden als ze vacuum worden verpakt. In de horeca gebeurt dit regelmatig.

Een saus wordt er in ieder geval nooit beter van!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding