Hoe houd ik worstenbroodjes of -croissantjes zo vers mogelijk?

Morgenmiddag als lunch gaan ze op school worstenbroodjes eten. Ik kan ze maken 1. knakworstjes gerold in bladerdeeg of 2. knakworstjes gerold in mini croissantjes. Welke optie is t best? Kan ik ze vanavond al maken en hoe hou ik ze zo vers mogelijk? Alternatief is morgenvroeg om 7u maken, is dat beter of maakt niet veel uit? Iemand enige ervaring? Of alternatief?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk optie 1, en ik zou ze lekker vanavond al maken en met wat folie in de koelkast doen, morgen vroeg je bed uit en afbakken maar. eet smakelijk! ~ xRowan.

In de folie

kwaliteit neemt altijd af als je het ver van te voren doet dus sóchtens is beter, nu snap ik dat je daar misschien geen tijd voor hebt, en dan is snel afkoelen en in aluminiumfolie met de glimmende kant naar buiten het best

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100