Waar kan ik budget weekmenu's vinden voor de kleine beurs?

Weet jij het antwoord?

/2500

In elke supermarkt! Kant en klaar is altijd duurder of van belabberde kwaliteit. Leer jezelf een beetje koken en de vriezer doet de rest. Goedkoop koken doe je met goedkope ingredienten die niet slecht hoeven te zijn. Denk aan week groenten, week aanbieding vlees etc. Goedkoop vlees is kip, goedkope vis zijn de onbekendere soorten en zalm. Pasta en aardappelen zijn goedkoop. Alles kan je het gemakkelijkst vergelijken met de altijd klein er bij staande kiloprijs, kijk niet naar wat de verpakking kost, alleen de kiloprijs geeft vergelijk! Kook wat meer en doe de rest in bijv, goedkope doorzichtige pedaalemmerzakjes in porties invriezen. Succes en eet smakelijk.

http://www.robsbudgetmenus.nl/specials/345-goedkoopste-gerechten-2010-2011 http://www.ggdzl.nl/pool/1/documents/receptenboekje%20lekker%20en%20gezond%20voor%20weinig%20geld.pdf Hier kun je vast wel mee uit de voeten! Succes!

Er zijn diverse sites waar je goedkope menu`s kan vinden: budgetkoken.be goedkooplekker.nl etenvooreentientje.nl Vaak zijn deze menu`s gebaseerd op 4 personen, je kan of minder kopen, of invriezen. Let wel op met bepaalde groenten die je niet opnieuw op mag warmen als bijv. spinazie en rode biet. Eigen kook werkjes zijn altijd het goedkoopst. Haal twee verpakkingen van een halve kilo gehakt bij de Aldi (1,99 per 500gr) hier draai je moeiteloos 14 gehaktballen uit. Alles braden en 2 weken iedere dag vlees voor 4 euro. (vries een deel in na het braden) Als je niet iedere dag een gehaktbal wil, doe je de ene helft lekker kruiden, een ei en een uitje erdoor en sla je ze plat. en voila een hamburger is geboren! (ook lekker op een bolletje, maak hamburger speciaal) Mijn vriend heeft 4 kinderen dus in de weekenden kook ik voor 6 tot 7 man. Macaroni, spaghetti, andijvie stamppot (afhankelijk van t seizoen) Rijst met chicken tonight (Aldi heeft hier een eigen variant van voor ongeveer 60 cent per potje) Als je "uit eten" vervangt door thuis lekker te koken kaarsje, muziekje, wijntje. Is vaak intiemer dan in een druk restaurant.l Eet smakelijk alvast! Groetjes, Muffin05

Ga eens tijdens het sluiten van de markt de kramen langs, en neem grote tassen mee, want vaak heb je voor weinig geld heel veel verse groenten en fruit. Wil je graag wat vlees, ga dan eens naar de Turkse/Marokkaanse supermarkt, dit vaak erg goedkoop, en ook daar kan je goed grote pakken rijst voor niet teveel kopen. Ook de groenten en fruit zijn er goed betaalbaar en de rest van je boodschappen (grote potten heerlijke yoghurt en dikke blokken tahoe/tofu voor als je geen vlees wilt).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100