Is de vulling (ragout/vlees) van diepvrieskroketten al gegaard?

Ik vraag mij af of de vleesvulling van kroketten en goulash kroketten, dus het ragout achtig mengsel, uit de diepvries in principe al gegaard is.
Ik denk namelijk dat het frituren enkel bedoeld is voor het opwarmen en verkrijgen van een krokant korsje, maar weet dit niet zeker.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Jij hebt gelijk, de inhoud van een kroket is al gegaard want het is ragout die afgekoeld is en in de vorm van een kroket is gebracht en gepaneerd

Ja hoor, het is al gaar. Meestal worden voor een ragout restjes gaar vlees gebruikt. 't Frituren is alleen maar een kwestie van verhitten en een lekker krokant korstje krijgen.

ja, de ragout is reeds voorgegaard

Jazeker, het is hartstikke gaar. Ook is het wel eens extra lekker om zelf kroketten te maken. Het is wat werk, maar de smaak is erg goed!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100