Wat voor meel kan ik gebruiken om brood te bakken in de broodbakmach. ?Waar zou ik dat kunnen kopen? Wat zijn de prijzen?

Het gaat om glutenvrij meel

Weet jij het antwoord?

/2500

Boekweitmeel, met in de link nog een flink aantal variaties voor andere broden. De prijs zal in totaal tussen de €2,50 en €3,00 uitkomen, naar schatting. http://www.zelfbakkendoejezo.nl/shop/?p=productsMore&iProduct=163&sName=Boekweitmeel-glutenvrij Toegevoegd na 1 minuut: Koopmans Boekweit meel als voorbeeld, heb ik weleens in de C1000 zien liggen. In een natuurwinkel kun je het ook zeker kopen. Toegevoegd na 1 uur: Ik kwam deze webwinkel nog tegen: http://www.glutenvrijewebshop.nl/meel-broodmix?manufacturer=50

Bronnen:
http://eten-en-drinken.infonu.nl/recepten/...

Een groot merk voor meel en kant en klaar mixen vind je bij Soezie. Verkoopadressen vind je ook op de website

Bronnen:
http://www.soezie.com/Default.aspx?tabid=1...

In vrijwel iedere polder staat wel een molen(winkel) die meel en aanverwante artikelen verkoopt. Bijvoorbeeld Oud Alblas of Ouddorp. Ik weet niet of dat bij u in de buurt is.

Reform winkel..molenwinkel.. sommige bakkers verkopen ook meel...

bij de boerenbond verkopen ze dat,weet niet of die ook bij jou in de buurt is. maar dat denk ik vast wel. alle soorten meel en dingen voor zelf brood te bakken,ook glutenvrij en zo

Als je er een ritje voor over hebt om naar Duitsland/Kleef te rijden.. Ik haal bijna altijd mijn meel ( voor broodbakmachine en oven) in Duitsland bij Kaufland, voorheen Familia. Ik betaal voor een kilo meel, met gist €0.79, waar ik twee broden uit haal. Ze hebben daar ontzettend veel soorten meel. Kijk wel op de verpakking, meestal zit het gist (hefe) er al in, zodat je er niet extra gist in doet. Ook haal ik mijn meel bij de molen, die ook verschillende soorten heeft, maar wel een stuk duurder. De kostprijs ligt aan het soort meel, waar je dan ook nog gist bij moet doen( die is relatief goedkoop) Het is waar jij voor kiest.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100