Als je sushi maakt, moet je de rijst azijn dan tijdens het koken toevoegen of na het koken door de rijst roeren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Na het kooken en dan nog even laten staan

Ik doe het zo.. (heel eenvoudig): 1 kopje rijst= 2 kopjes vocht, dus neem dan 1 kopje water of bouillon en 1 kopje rijstazijn. Kook heel dit zachtjes een half uur of tot de de korrels droog zijn, dan is het klaar. Nog even laten rusten doet de smaak ten goede! Hmm Lekker!

Ik zou zeggen, probeer het eens allebei en proef wat je lekkerder vind. Persoonlijk zou ik het tijdens de bereiding doen. Dit omdat azijn sterk van smaak is en tijdens het koken van de rijst de sterke smaak afzwakt. Ik hoor graag je bevindingen. Want ik heb zelf nog nooit sushi gemaakt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100