Wat is de beste basistaart om die later te bekleden met fondant en er een kleiner taartje op te zetten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou een ronde cake maken als basisvorm.

De basis voor taart is biscuitdeeg. Het is een hele lichte cakesoort wat bijna in elke taartsoort wordt gebruikt. Je kunt er een paar maken en zelfs invriezen. Later kun je het bekleden met van alles en nog wat.

Bronnen:
http://www.maakeentaart.nl/nl/index.php?op...

http://www.taart-bakken.nl/culinair_koken_recepten_taarten_bruidstaart_maken.html Als je op deze link klikt, zie je dat hij niet vastgemaakt hoeft te worden. Het fondant plakt genoeg en taart van moskovisch- of biscuitdeeg, in lagen en gevuld met een fondantlaag erom heen, is meestal al stabiel genoeg. Een klein taartje erboven op blijft dus gewoon staan.

Vaak wordt er een soort cake gebruikt, maar ik vindt een bodem van boterkoek met iets amandelspijs (liefst zelfgemaakt, maar kan ook kant en klaar..) zoveel lekkerder, en deze is net iets steviger dan een cake, zodat je er meer op kan bouwen/dingen in kan prikken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100