Kan iemand me helpen aan het recept voor de tussenlaag van de bokkenpootjes.

In veel recepten wordt de zogenaamde botercreme met smaakje gebruikt, maar ik zoek naar de hardere vulling welke in de fabriekskoekjes ertussen zit. Die vind ik toch het lekkerste. Ook met roomboter krijg je hem niet zo vol qua smaak.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Roer 50 gr. boter zacht en roer het glad met 1 zakje espresso oploskoffiepoeder (1,8 g) en ½ el.cacaopoeder en 30 gr. poedersuiker. Laat deze botercreme ca. 2 uur opstijven in de koelkast en smeer het dan op het schuimlaagje, waarna je de andere helft erop plakt. Ik weet niet of het zo origineel is maar ik doe het altijd zo en het is erg lekker! Toegevoegd na 3 minuten: Ik las net pas dat je de hardere vulling zoekt. Ik denk dat je dan grovere kristalsuiker moet nemen en misschien wat minder boter. De fabieksvulling wordt niet zo gauw vrijgegeven want dan ging iedereen ze zo maken en dan zouden ze een deel omzet missen.

Dat is gemaakt van schuimgebak. Net als de schuimkoekjes bij de bakker. Er zijn heel veel recepten voor schuimgebak te vinden op internet. http://ark.mcdube.com/McDube/Website/ReceptenOnline.nsf/6b99148c449a381ac1256f2a003592c7/1b91a580c646acd4c1256f3500525c3e?OpenDocument

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100