Hoe krijg je te rauw gekookte eieren verder doorgekookt?

Heb ze al laten schrikken, maar vind ze zo echt niet lekker.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik neem aan dat je op dit tijdstip geen eieren bent aan het koken, maar dat het een algemene vraag is, en het antwoord is je kooktijd langer maken (tot bv 9 minuten). Mocht het wel om eieren gaan die net zijn mislukt, proberen verder te koken, of de zachtgekookte eieren in een pan mikken en lekker roerei van maken.

Water koken en de eieren er opnieuw in doen en nog een paar minuten laten koken.

als je wat zout in het water doet waarin je je ze kookt zal het wel lukken om ze aftekoken door het zoute water lopen je eitjes niet leeg

Pel ze, halveer ze in de lengte, en leg ze zo'n 10 seconden in de magnetron. Werkt prima!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100