http://www.smulweb.nl/1369240/koken/recept/Gebakken-casselerrib
Ingrediënten voor 4 personen:
400 gr. gerookte casselerrib
2 el. paprikapoeder
1 1/2 el. mosterd
zout, peper
150 gr. geraspte goudse kaas
1 rode en 1 groene paprika
1 dl. crème fraiche
1/2 dl. melk
1 tl. maizena
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 250*C. voor. Snijd ondertussen de casselerrib. Ontdoe paprika`s van de zaadlijsten en snijd ze dan naar keuze in repen of ringen, en leg deze met het vlees in een ovenschaal met een hoge opstaande rand. Vermeng de crème fraiche met de melk, het paprikapoeder, de mosterd en zout en peper. Roer door de maizena wat water, voldoende om het er in op te lossen, en voeg dit mengsel eveneens bij het crème fraiche/melk-mengsel. Giet nu het aldus ontstane mengsel over het vlees en strooi er de geraspte kaas overheen. Gratineer het gerecht vervolgens in de oven gedurende ca. 15 min.