Bestaat er dagmelk (of houdbare melk) in kleine kuipers, net zoals voor in de koffie?

Zo ja, waar ik dat te koop...

Toegevoegd na 25 minuten:
Wij drinken zelf helemaal geen melk thuis maar mijn vriendin heeft het graag in haar thee. Voor die paar druppels vind ik het jammer zo'n heel pak te kopen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij de supermarkt die op de kleintjes let verkopen ze pakken Elk. Dat is een doosje met 4 zakjes gewone melkpoeder waar je per zakje een halve liter melk mee kunt maken. Ik doe gewoon de rest van zo'n zakje in een afgeloten potje en zo maak ik per keer dat beetje melk wat ik nodig heb. Het zit in een gele doos en staat bijna altijd bij de plastic flessen houdbare melk, of bij de houdbare spuitbussen slagroom.

Volgens mij bestaat er geen melk die in kuipjes worden verpakt. Toegevoegd na 25 minuten: In dat geval zou ik kuipjes koffiemelk kopen. Het verschil proef je niet. Probleem opgelost, vriendin gelukkig, jij blij.

Ik dacht het niet. Het kleinst dat je koopt is volgens mij 250ml. verkrijgbaar in sommige supermarkten. Het gaat hier om dagmelk. Ziet eruit als de bekers schoolmelk van vroeger.

Dat bestaat. Bij veel supermarkten verkopen ze houdbare melk in kleine pakjes van 250 ml. Toegevoegd na 18 minuten: Er zijn drie soorten koffiemelk. -Koffieroom (dit is heel dik en vet) -Halvamel (is half vet) -Koffiemelk of condensmelk (deze bevat maar 4% vet, te vergelijken met volle melk) Je zou dus koffiemelk kunnen nemen. Deze zijn in cupjes verkrijgbaar. Zie foto 2

Ik heb het internet doorgespit, maar helaas...... geen kuipjes gewone melk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100