Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Het cacaopoeder is zwaarder dan melk en zakt naar beneden. Om alles weer homogeen te krijgen moet je even schudden.
(Lees meer...)
Utrecht
13 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Zodat je de zware en de lichte delen weer mengt, die door stilstaan/liggen zijn gescheiden. Oftewel: als je niet schudt, heb je boven- en onderin het flesje of pak een andere smaak!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Om de pure en oorspronkelijke smaak van de chocolade volledig tot zijn recht te laten komen.....
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding