waarom smaakt fanta in bv duitsland anders dan in nederland?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat komt omdat ze de smaak aanpassen per land en soms per regio. Dit om in te spelen op de cultuur in een land of bepaalde gangbare smaak. Dit gebeurd ook bij Mcdonalds, een McKroket vind je niet in Amerika en in Nederland vind je geen Drink refill till you die (beker kopen en daarna zovaak aanvullen als je wilt)

onzin.. maar het kan zijn dat je cola uit een fles verwart met postmix cola.. de siroop kan op zijn, koolzuur kan op zijn, of de siroopsterkte gewoon niet goed aangepast Toegevoegd na 39 seconden: postmix cola is cola dat wordt ingeschonken bij de mc donalds Toegevoegd na 1 minuut: edit 2... zelfde geld dus voor fanta :D

Dat fanta verschil heb ik ook gemerkt in Duitsland. De Nederlandse fanta smaakt 'frisser', en minder naar limonade. Ik denk dat ze dit bewust doen omdat verschillende bevolkingen van verschillende smaken houden.

Je vraag moet eigenlijk zijn : "Waarom smaakt Fanta bij ons anders dan in Duitsland." zie de onderstaande link

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Fanta

ze hebben daar ook hele andere smaken Fanta...veel meer dan in Nederland...

Omdat wij in Nederland de frisdrank zoeter willen hebben. Niet alleen de Fanta smaakt anders, ook de (coca) cola smaakt anders. Drink op mijn werk in nederland, nederlandse cola en thuis in duitsland duitse cola en je proeft echt een verschil!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100