Voor een feest waar ook geen alcohol geschonken mag worden ben ik op zoek naar alcohol vrije dranken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ranja....!

http://www.youtube.com/watch?v=wmJJAmzhmMs Toegevoegd na 1 minuut: Malt!

Alcohol vrij bier

je kan ook een vruchtenbowl maken en staat gelijk gezellig http://www.toprecepten.com/barbecue-bbq-recepten/dranken/alcoholvrije-vruchtenbowl

Rivella.

vruchtensappen, ijsthee, ijskoffie, vruchtenbowl crodini en google eens op alcoholvrije cocktails

Bij de Aldi heb je tegenwoordig van die lekkere gemengde sapjes (b.v. Roodfruit) in kartonnen pakken. Als je die in een longdrinkglas doet met een versierseltje en een ijsklontje, lijkt het al heel wat. Hetzelfde geldt voor dubbeldrank, dubbelfrisss en dat soort spul. Alcoholvrij bier is ook best te drinken voor de echte bikkels. Wat heel leuk is om te doen (als 't een puberfeestje is), is coctails maken. Haal wat spannende kleurtjes limosiroop, bergen ijsklontjes, een flinke voorraad paraplutjes en limoenschijfjes, een shaker, mooie glazen en doe een wedstrijd wie de mooiste en lekkerste coctail kan maken.

Wat feestelijke drankjes waar geen alcohol in zit kun je op de volgende site vinden: http://www.smulweb.nl/zoeken/?query=alcoholvrij&type-recepten=recept Succes!

Shandy en alcoholvrije dranken genoeg

Vwb alcoholvrij doen op feestjes bij mij deze twee uiterste het altijd goed: tomatensap en ananassap.....beiden kun je opleuken met smaakmakers en met ingrediënten die het of meer spicy of fruitigers maken

Rootbeer ! In de bio-winkel.

Melk.

Hier kun je wel het één en ander vinden. Vooral de tweede bron is wel aardig. Have Fun.

Vruchtensappen, frisdranken, maltbier enzovoorts.

Amé alcoholvrije wijn vind ik zelf erg lekker, die kun je kopen bij Gall & Gall.

Jip en Janneke champagne, van de Hema.

Baby Pina Colada Ingredienten - 16 cl. Ananassap - 4 tl. Cream of Coconut ( uit blik ) of 4 cl. kokossiroop - 2 cl. Room Shaken maar! Doe alle ingrediënten in de elektrische mixer en mix alles goed door elkaar. Doe 3-4 ijsblokjes in een longdrinkglas en giet de inhoud van de mixer daaroverheen. Serveer met rietjes.

Zweedse cranberry- of vlierbessensiroop van de ikea

halal wijn

Bronnen:
http://www.halalwijn.nl/

coca cola. Je vindt het bij de betere supermarkten.

Zorg dat je verschillende dingen hebt staan, zodat mensen kunnen kiezen. Veel mensen stellen niet van die hoge eisen. Zorg in ieder geval dat je water hebt staan - met en zonder bubbels. Verder kun je er vruchtensappen en alcoholvrije coctails neerzetten. Natuurlijk ook frisdranken alcoholvrijbier en crodino. Maar het zal je verbazen hoeveel mensen gewoon water drinken.

Deze had ik pas geleden bij de ierse pub,toen ik nog moest rijden, sprite met jus de orange en crushed ice. de verhouding is half sprite en half jus. lekkere dorstlesser.

Malt, crodino, druivensap, gemberbier, coca cola. Ga eens naar een Italiaanse winkel.

Het lijkt me dat een paar "stevige " drankjes wel welkom zijn op je feest. Bijvoorbeeld: - gekruid tomatensap met Tabasco. - Red Bull ( smaakt wel vreemd maar wel lekker) . - gekliefde halve kokosnoten met kokos melk erin . Of hele kokosnoot met een rietje erin . - Volgens mij heeft campari ook iets zonder alcolhol. - en als klap op de vuurpijl : Cannabis drankje ( te koop bij de betere slijter ) . Toegevoegd na 2 minuten: www.google.nl en voer in "cannabis drink " . Je krijgt een lijstje met afbeeldingen.

Vruchtensappen, maltbier, alcoholvrije wijn?

Jip en Janneke Champagne van Hema. Ploft als een champagne maar is gewoon limonade :) 2 kleuren zijn er groen en rood. Je kan altijd het stickertje van Jippie's eraf afhalen. suc6

ikben helemaal gek van bavaria 0,0% en nu heeft dit merk ook nog eens een witbiertje zonder alcohol. MMMm lekker fruitig is ie wanneer je hem koud drinkt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100