Van welke alcoholische drank wordt je erg snel dronken? We geven een feestje en iedereen blijft slapen.

We wensen wat dronken te zijn op een vlugge manier.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Steeds weer een andere mix nemen. Vraag me wel af wie de spugers moet bijstaan. Toegevoegd na 3 minuten: http://www.alcoholhulp.be/mixdranken.html

geef ze veel mix baccardi cola of jenever cassis en strorum van 80% alkohol mag ook wel veel succ6

Goldstrike is een drankje waar je snel dronken van wordt. Wat wellicht nog beter werkt is allerlei dingen door elkaar drinken. Bier, wijn, mixdrankjes, etc. Je loopt dat wel het risico misselijk te worden, maar dat je gauw dronken wordt kan ik je verzekeren. Enigszins apart overigens dat je feestjes houdt met het doel jezelf te bezatten. Maar dat moet je verder zelf weten.

Van alcoholische dranken met veel suiker, zoals likeuren, wordt je over het algemeen sneller dronken. Niet omdat het een ander effect heeft dan wijn of bier, maar omdat het zo lekker zoet is dat je het snel kan drinken. Ook zit er vaak een hoog percentage alcohol in. Maar het is toch veel leuker om iets te drinken dat je lekker vindt, ipv iets waar je snel dronken van wordt??

Goldstrike doet het trucje iets te goed. Een paar shotjes Tequila wil ook nog wel eens werken. Zo gebeurd, kleine shotjes en voila!

Van deze drankjes wordt je vlug dronken, wodka, jenever, rum, whiskey, en citroenjenever.

Neem Goldstrike, een sterk drankje met echte goudsnippers. Je wordt er heel snel dronken van en de dag erna krijg je feestelijke ontlasting.

probeer het eens met srho rum 80% puur ?

schrobbeler word je ook snel dronken van (tenminste ik)

Zorg dat iedereen die komt een lege maag heeft. Dan heb je helemaal niet veel alcohol nodig om dronken te worden. En kun je na een paar glazen bier al dronken of aangeschoten zijn.

Jungle Juice, succes verzekerd. Wat is Jungle Juice? Pak alle flessen drank die je in huis hebt en gooi ze in een emmer. Goed roeren en de juice is klaar. Houd voor de zekerheid nog een paar lege emmers achter de hand, dat scheelt een hoop dweilwerk. De volgende dag kan je wat druk tussen de wenkbrauwen verwachten, maar wie daar op let is een kniesoor.

Drink het door een rietje!

Stroh rum is met 80% alcohol de op een na sterkste drank, als je echt leip wil worden met elkaar dan een plak goede spacecacke en je dan volgieten me absihnt. Tequilla of whisky,vodka wil ook wel maar gewoon ff doortanken voor een goede coma zuip. Veel plezier. Bedenk wel dat het met matig alcohol ook heel gezellig kan zijn en vooral de tijd erna. Veel plezier en drink met mate en vrienden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100