welke supermarkt heeft (lekkere) sangria?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Sangria moet je zelf maken. SangriaWIJN , een van de ingrediënten, is wel hier en daar te koop en meestal wel lekker, maar je moet er natuurlijk zelf nog van alles doorheen gooien om er echte Sangria van de maken. Maar met wat lekker vers fruit, (aardbeien is ook heel lekker trouwens !), vruchtensap, iets als seven up , honing , suiker, en eventueel een scheutje likeur om de boel weer wat op te peppen, kun je van bijna elke Sangria-wijn wel iets lekkers maken.

Iedere supermarkt heeft Sangria. Ik heb een tijdje geleden bij de C1000 Sangria gekocht (er was maar 1 soort) en met 7up en verse aardbeien en frambozen vond ik 'm best te drinken :-)

Dit zijn de ingredienten voor lekkere sangria: 1 fles rode spaanse wijn 1 citroen in partjes gesneden 1 sinaasappel in partjes gesneden 2 appels geschild en in stukjes gesneden Een tros blauwe druiven halveren 3 eetlepels suiker 1 scheut cointreau of cognac 2 glazen ( citroen)spuitwater Dat zit nooit allemaal in dat spul wat je kant en klaar koopt natuurlijk. Maar daar kan je dan weer wat spul (fruit ofzo) naar smaak bij doen. Volgens mij hebben ze 's zomers bij de meeste supermarkten wel sangria. En lekker............is een kwestie van smaak.

De AH, ik vind die sangria uit zo'n grote groene 1,5 literfles het lekkerst, met een geel label.

Dirk v.d. Broek heeft een echt lekkere Sangria in de zomermaanden. Hij is er nu nog niet, dus ik weet het merk niet. Hij komt binnenkort weer. Het is een grote , rode, plastic fles met een "bolle"hals. Hij heeft een kleurige afbeelding erop staan met fruit. Hij heeft een fruitige smaak en je hoeft er eigenlijk niets bij te doen voor de smaak. Ik vind het alleen gezelliger staan om er wat schijfjes sinaasppel en perzik of aardbeien bij te doen. Ook stukjes appel zijn lekker. Pas wel op dat het geen vruchtenbowl wordt, maar dat kan ook voor de verandering,hoor.

Die grote pakken met sangria in de winkel is erg lekker, (1,5 liter geloof ik) deze mengen met 1 liter mouserende zoete wijn en partjes sinasappel en citroen en dan in glazen karaffen met ijsblokjes schenken. De blokjes en vruchten tegen houden met schenken dmv een ( houten) lepel en je hebt de lekkerste sangria zelf gemaakt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100