Zet je buik op van koolzuur?

Ik heb een buikje, maar eet en drink over het algemeen vrij gezond. Daarnaast beweeg ik genoeg. Ik drink echter wel veel frisdrank, maar altijd de light of zero varianten, dus daar krijg ik ook geen suikers of vetten van binnen. Toen bedacht ik me ineens; zou het kunnen dat je een dikke buik krijgt van koolzuur?

Weet jij het antwoord?

/2500

als je geen boer laat na het drinken wel ;) koolzuur gaat niet in het vet zitten ofzo. ik denk dat je dat bedoeld. dus nee, je wordt er niet dik van.

Als je vaak last hebt van een opgeblazen gevoel, kunnen enkele aanpassingen in je dieet je vaak al een stuk verder helpen. Om te beginnen is het aan te raden koolzuurhoudende dranken, zoals frisdrank, te vermijden. Koolzuur veroorzaakt vaak een opgeblazen gevoel. Leefregels bij een opgezette buik Een opgezette buik of opgeblazen gevoel kan niet alleen veroorzaakt worden door “wat” je eet, maar ook door “hoe” je eet: rustig kauwen, niet teveel lucht inslikken en stoppen met eten voordat je echt vol zit.

Bronnen:
http://www.opgezette-buik.nl/

iedereen heeft wel een buikje, omdat als alles strak zou zijn, je niet zou kunnen bukken of zitten. Als je gezond eet is er niets aan de hand

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100