Bestaat er alcohol waarvan je uren nadat je het gedronken hebt GEEN kater van krijgt?

Weet jij het antwoord?

/2500

De afbraakstoffen die de lever produceert produceren de kater, de meeste antikatertechnieken zijn bedoeld om de lever goed bezig te houden met nieuwe alcohol of met vette vis. Ook rauwe eieren remmen enzymsystemen. Op die manier komen de vervelende stoffen langzamer in het bloed en overleef je de kater. De andere techniek is het voorkomen van uitdroging. Het uitgedroogd zijn veroorzaakt ook een erg onprettig en vermoeid gevoel. De uitdroging wordt veroorzaakt doordat alcohol invloed heeft op het antidiuretisch hormoon.

je kunt dan beter gewoon cola drinken. alcohol is slecht ook voor je hersenen maar waarschijnlijk heeft u al zoveel alcohol gedronken dat u dat zelf niet meer kon bedenken. x

Allereerst: alle alcohol is vergif, ethanol, die wij nuttigen, is het meest geschikt voor nuttiging. Mijn advies: begin met een volle maag, drink veel water, vitamine b12 bevordert afbraak van alcohol, dus een glas melk en een stuk fruit na het drinken zou (theoretisch) ook de kater en andere schadelijke effecten moeten verminderen. Deze informatie komt van iemand die met korsakoff patiënten werkt, dus ik acht de informatie als betrouwbaar ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100