Wat levert een flesje Heineken op uit 1970!!!

Gevonden tijdens de verbouwing van me huis....

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien krijg je het statiegeld nog terug.

Minder ruimte in de kast

Het levert een plek op in de glasbak.. Dan word het opnieuw verwerkt tot flesje 2012...

Niets. Het is echt niet meer te drinken na 42 jaar.

Hoofdpijn, maagkrampen en diaree.

Het zal je misschien een 10-tje opleveren bij een verzamelaar. Maar op zichzelf heeft het geen waarde. Met dit soort verzamelobjecten is het maar net wat een gek ervoor geeft. Maar je moet wel rekening houden dat er erg veel van die flesjes zijn geproduceerd in 1970 (ik heb geen idee wat Heineken in die tijd voor een aantallen produceerde). Ik zou zeggen zet het op Marktplaats of E-bay (er zijn wereldwijd verzamelaar van Heineken spullen) en kijk wat het opleverd. Levert het niets op dan kun je het altijd nog weggooien, of natuurlijk zelf bewaren.

kijk eens of het een gewone E heeft. later door H. omgezet in een zg lachende E. voor flesjes met die eerste (gewone) E zal misschien belangstelling bestaan. vraag er eens naar bij Heineken zelf of kijk/plaats eens op marktplaats, voor verzamelaars. het mooiste is wanneer de fles ongeopend is (maar bier zal niet meer te drinken zijn)

neem contact op met de brouwerij, misschien dat zij belangstelling hebben als het flesje nog vol is. Een vol flesje uit die tijd komt niet veel voor, ook toen dronken de mensen het liever op dan dat ze het bewaarden.

heineken heeft een bepaalde tij een andere kleur ster gehad dit is later veranderd om te voorkomen te worden gezien als communisten tijdens de koude oorlog mocht hij nog rood zijn levert dit natuurlijk meer op maar kijk vooral zoals eerder genoemd na de e. ik zou proberen hem aan een lokalen brouwer te slijten

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100