Hoe werken eyeballshots precies en klopt het dat de alcohol meteen helemaal naar je hersens gaat en je dus meteen dronken bent?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In je ogen zitten veel bloedvaten, als je alcohol in de ogen druppelt, wordt dit via de bloedvaten opgenomen in jouw bloedbaan. Het gaat inderdaad sneller dan alcohol drinken en je zult het effect sneller voelen. Echter er zitten veel risico's aan, denk aan oogonstekingen, beschadiging van het hoornvlies etc etc. En het meest gevaarlijke, je voelt niet of je teveel alcohol binnen krijgt in tegenstelling tot drinken. Je maag geeft op een geven moment echt wel aan dat er niet meer naar binnen moet komen, met het druppelen van vodka in je oog, ben je dus heel stom bezig. Er is nog een variant, een tampon gedrenkt in alcohol anaal inbrengen. Ook zo'n achterlijke optie om heel goedkoop snel dronken te worden.

De theorie onder de studenten lijkt te zijn dat alcohol kan worden geabsorbeerd door de slijmvliezen, en de oogbol en de binnenkant van de oogleden zijn bekleed met slijmvlies, dus, Voila! - wodka eyeball shots. En inderdaad het gaat meteen naar de hersens en je wordt direct dronken. Een ander over het algemeen ineffectief middel van steeds dronken zijn/worden is het gebruik van in wodka gedrenkte tampons voor zowel vrouwen als mannen (gebruikt als zetpillen voor mannen). Toegevoegd na 2 uur: Ik zag de vraag en gaf gelijk antwoord, zag pas later dat er al een soort gelijk antwoord was gegeven.

Bronnen:
http://www.usatoday.com/news/health/2010-1...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100