Wat is het goedkoopste bier dat te koop is. Hoeveel eurocent per flesje/blikje, van welk merk en waar te krijgen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

volgens mij is dat Pit bier van de c1000 ongeveer 4 euro per krat :)

Pit bier hebben ze bij ons niet in de c1000.. Wel is een keer gekocht maar weet niet meer waar. Maar bij onze c1000 hebben ze wel baron pils, (vroeger jeager bier) die koste 3,80 + 3,90 statiegeld. Zou alleen niet weten wat de blikken kosten. Maar betaal zelf liever een paar euro meer voor een lekker biertje. Succes met zoeken

Ha, die Hanson; Bij o.a. de Vomar supermarkten in Noord-Holland kun je Holger pils kopen voor nog geen vier euro per krat. Maar ik zou persoonlijk naar de Lidl gaan voor een kratje Oettinger: 24 flesjes van 33cl pils dat, wanneer je het goed koelt, prima te drinken is.

Het is in principe helemaal niet nodig om op zoek te gaan naar goedkoop bier, want duur bier is altijd in de aanbieding. Supermarkten doen niets anders dan stunten met kratten bier, en het is bijna onmogelijk om ergens een krat bier te kopen, voor een "normale" prijs. Zelfs met de goedkopere merken wordt altijd wel ergens gestunt. De vraag wat het goedkoopste bier is, lijkt mij dan ook minder aktueel, dan de vraag, waar en welk merk, tegen welke prijs verkrijgbaar is. Het aardige is dan, dat je goed bier kunt drinken tegen een redelijke prijs. Je pilsje smaakt dan ook nog ergens naar, en dat is mooi meegenomen. Hieronder de aanbiedingen voor deze week. (06-06-11 tot 12-06-11) De prijzen zijn per liter, dat lijkt mij de beste manier van vergelijken. Ik heb alleen de heel goedkope uitschieters in het lijstje opgenomen. Amstel AH - 1,17 Bavaria Boni - 1,17 Grolsch C1000 - 1,15 Heineken Coop - 1,25 Heineken CoopCompact - 1,14 Heineken Deen - 1,25 Keizerskroon - EMTé - 0,83 Brand Gall&Gall - 1,39 Warsteiner - JanLinders - 1,25 Bavaria - Jumbo - 0,97 Alfa - Jumbo - 1,11 Veltins - Sanders - 1,14 Bavaria - SuperDeBoer - 1,11 Grolsch - Vomar - 1,14 Alles na te lezen op deze link http://www.rijkerleven.com/out.php?url=www.goedkoopbier.nl (tevens de bron van het bovenstaande lijstje) Als je op de homepage terecht komt, klik dan "vergelijk" en vervolgens "bierprijzen". Ik heb het idee, dat de lijst iedere week wordt ververst, dus je kunt iedere week je slag slaan. Proost! ;-)

Bij de lidl een blik van een halve liter voor 19 cent.Ik weet alleen het merk zo niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100