Wat zijn jullie ervaringen met de nep nespresso cups van Douwe Egberts?

Ik heb deze laatst aangeschaft en bij mij druppelt het in zo'n kleine druppels dat mijn koffie koud is als het bakje vol is terwijl ik dit met nespresso cups nooit heb. Nu vraag ik me af of ik wat verkeerd heb gedaan (gewoon net als de andere cups geplaatst en aan gezet) of dat dit vaker voorkomt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je doet niks verkeerd, bij mij lopen die van Douwe Egberts ook een stuk langzamer door! Van koude koffie heb ik geen last, maar dat komt waarschijnlijk omdat ik er een flinke scheut hete melk bij doe ;-) Voor de prijs hoef je die van Nespresso trouwens niet te laten; ze zijn bijna even duur.

mijn ervaring is, dat het cupje gelijk in het afvalbakje terecht komt. dus geen koffie. maar als hij blijft zitten loopt het water wel goed door.

Ik merk in verwerken geen verschil. maar gezien de prijs (die nauwelijks lager is) de onzinnige verpakking en de smaak die slapper is. Hou ik het bij de "echte" (ps ik drink de sterkste)

Wij hebben 2 smaken van DE geprobeerd, maar vinden beide de smaak erg slap. Smaakt naar gewone koffie. Verder inderdaad erg langzaam doordruppelen. Volgende keer bestellen wij weer de orginelen.

Smaak vind ik toch niet zo geweldig. Bij erg trage doorstroming zou ik je Nespresso apparaat toch eens ontkalken.

Hij loopt wel iets langzamer, maar niet opvallend traag. Laat je machine eens lopen met enkel wat schoonmaakazijn en daarna met alleen water. Dit helpt enorm! En voor de smaak.. tja dat is ieders eigen. Mijn vriend vindt ze fantastisch en ik vind het een bakkie leut met minder smaak..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100