Lekker drinken maar wel gezond?

Mijn drinken op een dag bestaat vooral uit 's ochtends sinaasappelsap liters groene thee (koud) en een verdwaalde spa blauw. Dit is niet heel goed voor mijn tanden. Zeker die groene thee maar er zijn zo weinig dingen die ik zo lekker (ik lust wel andere) maar val er steeds weer op terug. Heeft iemand een goede tip?

Weet jij het antwoord?

/2500

Sportwater van AA Lessini light watermeloen Fruitdrank van Sissi Cristal Clear

na ieder kopje thee even een beetje water drinken(kraanwater is beter dan spa blauw) en de schade aan je tanden zal heel erg beperkt blijven.

Kamillethee of lindenbloesemthee is beter voor je tanden. Icetea aanlengen met water (bevat weinig calorien) en is ook niet zo'n aanslag op je tanden.

Ik drink sinds kort liters Shine van Crystal Clear. Het is er in twee smaken, ziet er uit als water, is niet heel zoet en bevat 1 te verwaarlozen calorie per glas. Ik vind het lekker, maar probeer t eens zou ik zeggen.

* Spa en fruit * crystal clear inderdaad, lekker!! :-) * spa rood * perensap mmm

karvan cevitam en lessini, dan heb je ook nog eens toegevoegde vitaminen.

beste lampje, als je al zolang bepaalde smaken drinkt raak je daar aan gewend. Dus als je dat patroon wilt doorbreken dan is het slim om langere tijd wat anders te drinken. Ook al is je behoefte om terug te vallen in oude patronen nog zo groot. Doorzetten!

Wat dacht je van tomatensap, is heel lekker en gezond.

probeer es Sourcy vitamin water smaakt eigenlijk naar frisse fruitdrank/dubbeldrank/dubbelfris e.d. Het verschill is dat het gezonder is. er zijn verschillende smaken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100