Hoe krijg je de prik van drinken met koolzuur af? (Suiker helpt niet)

Weet jij het antwoord?

/2500

Schudden

zoetstof erin doen!! Is wat anders dan suiker, en erg effectief!!! zoetstof of zoetjes kan ook

het ligt eraan of het qua smaak erbij past, maar een scheutje citroensap (even roeren) doet wonderen wat dat betreft. Citroensap is een sterk zuur, koolzuur is een zwak zuur. Een sterk zuur verdrijft een zwak zuur uit de oplossing.

heel lang buiten de koelkast laten staan.

er zijn 3, maar eigenlijk 2 goede manieren: 1. heel hard schudden 2. de dop eraf laten, zodat het koolzuur kan ontsnappen 3. het buiten de koelkast laten staan (dat is eigenlijk gewoon bijna hetzelfde als manier 2.

Bij spa rood oid doen we altijd een paar korreltjes zout je proeft het niet en het werkt prima.

Als je er 'n zoetje bij doet , dan stroomt 't glas over...hihihi

Roeren met een ijzer lepeltje of een scheutje heet water!! Helpt vooral in cola goed!

ik laat de dop er af en dan kun je de volgende dag goed cola zonder prik drinken ideaal als je diaree hebt gehad. Toegevoegd na 49 seconden: als je diaree hebt mag je namelijk cola zonder prik drinken dit werkt stoppend.

Ik schenk de fles voor de helft over in een andere fles (evt. met een trechter) en zo kan je iets gemakkelijker schudden. Schud niet gelijk met volle kracht, maar steeds iets, dop er voorzichtig af en weer schudden. Als uiteindelijk alle koolzuur eruit is kan je hard schudden en zal er niks gebeuren. De andere helft kan je ook zo 'behandelen' en eventueel daarna weer terugschenken (maar dat hoeft uiteraard niet)

Fles zonder dop heel lang open laten staan of de volgende keer siroop of sap kopen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100